0 Comments

Ju lutem me ndihmoni

A mund te me ndihmoni jam e dhunuar fizikisht, psikologjikisht, ngaanetaret e familjes dhe te huajt

Jam e papune,, nuk me lene te punoj, me arsim te larte,

Me duhet nje vend per te fjetur dhe nje pune

Admin FGE Changed status to publish 13 Qershor, 2023